Die verhaal van twee Molefes en die ongebreidelde plundering van ...

VROTSIEK VAN STAATSKAPING

Die verhaal van twee Molefes en die ongebreidelde plundering van die staat

Die Zondo-kommissie na staatskaping en die Waarheidskommissie voel al hoe meer asof dit uit dieselfde kleed gesny is, skryf ANNELIESE BURGESS. Popo Molefe, voorsitter van die direksie van Transnet, het dié week oor die vernietigende uitwerking van staatskaping op die ééns stabiele staatsonderneming getuig.


NIE al die onthullings voor die Zondo-kommissie is nuut nie; baie is die vuurtjie waarvan ons die rokie lankal gesien het. Maar om dit uit die perd se bek te hoor, om dit vers en kapittel onder eed uitgespel te sien, is steeds skokkend en help ons verstaan dat die stelselmatige plundering veel dieper gaan as net die enorme bedrae geld wat gesteel is.  Staatskaping was 'n meedoënlose aanslag op die staat, op die mense van Suid-Afrika...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X