Die versugtinge van ’n ou aspirant-libtert

LIBTARD IN DIE KOEKBLIK

Die versugtinge van ’n ou aspirant-libtert

Hoewel sy hard probeer om haar lewe as ’n reënboog-libtert voort te sit, sê MADELEINE BARNARD, sal sy vir wit Engelssprekendes seker altyd té Boers bly, vir Boere altyd te weird en vir ander kultuurgroepe ’n simbool van apartheid. Maar dis eintlik oukei, want wanneer sy ’n bietjie eensaam raak, is daar altyd wyn en natuurlik Kerkorrel.


Dit het alles in matriek begin. By die Senior Kerkjeugaksie (SKJA) se jaarlikse afskeid. Ek was toe nog ’n Boere-engeltjie in wording – ek was voorsitter van die SKJA en die geleentheid was by my ouers se huis...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X