LESERSBRIEWE | ‘Daar is geen geregtigheid vir ons kinders nie’

DIE ONMIN VAN ONDERHOUD

LESERSBRIEWE | ‘Daar is geen geregtigheid vir ons kinders nie’

Om vir kinderonderhoud te moet smeek is vernederend. As ’n pa nie wil betaal nie, vat dit maande of selfs jare voordat iets daaromtrent gedoen word, vertel dié enkelma ná ons ondersoek na probleme met die onderhoudstelsel verlede week. Sy het opgegee op die regstelsel, maar wens dat meer bewustheid oor die onderwerp aangewakker kan word.

MY ma het my aangemoedig om vir julle te skryf oor die onderhoudskwessies wat ons in Suid-Afrika ervaar.
Ek behoort aan ’n Facebook-groep met meer as 50,000 lede; ma’s en pa’s wat daagliks met dieselfde ding as ek sukkel.
My 14-jarige seun is buite die eg gebore, en ek het in 2007 my verhouding met sy pa verbreek...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X