Godsdiens is groot: #EksklusiwiteitMoetVal

SLYP DIE LITURGIE

Godsdiens is groot: #EksklusiwiteitMoetVal

Wat Sondae in kerke gebeur, sypel deur na elke sfeer van die bestaan van mense wat daaraan deelneem. En godsdiens – en die Christelike geloof – in ons land is groter as wat jy dink. Ons benodig in 2019 meer liturgieë wat die Suid-Afrikaanse diversiteit weerspieël, skryf CAS WEPENER, sodat dit die nasie kan help vorm. Sny oop, sny uit, doen inplantings en oorplantings, en raak ontslae van die kwaadaardige groeisel van eksklusiwiteit.


MARTIN Luther King Jr. het na Sondag se erediens in die VSA verwys as die mees gesegregeerde uur van die week. Dit is nog altyd waar in Noord-Amerika (ek het my sabbatsverlof daar gehad en kan dit bevestig)...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X