Orkaan van buiting het lank voor Guptas begin

SKELMS EN SKYNHEILIGES

Orkaan van buiting het lank voor Guptas begin

Dit raak al hoe duideliker dat die korrupsie wat ons land tot op die rand van ’n diep en donker afgrond gebring het lank voor die Guptas begin het. Dit is dalk nodig om die verwysingsraamwerk van die Zondo-kommissie van ondersoek na staatskaping te verander, skryf ISMAIL LAGARDIEN, want daar is baie skuldiges wat in 'n waas van skynheiligheid verdwyn het.


OP die oomblik fokus die bepalinge van opdrag van die Zondo-kommissie op die Gupta-familie. Ses van die nege punte daarvan plaas die familie midde-in staatskaping. Die aanname hier is dat alles wat in die land skeefgeloop het by die Guptas begin (en geëindig) het...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X