Swart pyn en wit trane

KOLONISERING VAN DIE PYN VAN KOLONISERING

Swart pyn en wit trane

Wanneer word nederigheid, selfopoffering en dienskneg-wees eintlik 'n subtiele vorm van manipulering, wonder CAS WEPENER. Is nederige opofferende wit trane 'n aflaatbrief vir 'n aandeel in die verlede wat geteken sál word om onmiddellik absolusie te kan smaak?
So word hierdie tekste en waardes eintlik gekoloniseer om pyn te koloniseer.Binne die groter gesprek in Suid-Afrika oor witheid sny 'n hoofstuk getiteld “A resignation letter to performative whites” in Haji Mohamed Dawjee se Sorry, not sorry myns insiens 'n senuwee raak.

Sy maak die punt dat liberales se wit trane háár struggle koloniseer...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X