×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
In dié land weet ons lag is onse medisyne

AU NATUREL

In dié land weet ons lag is onse medisyne

Soms wanneer sy ná ’n blaaskans van sosiale media weer op die hoogte van sake kom, besef ANASTASIA DE VRIES dat ons in hierdie land weet hoe om met ’n lag aan onse verskriklikhede te ontsnap. En dat ons weet ons is gemaak vir hierdie land.

IS wêreld daar buite, sê ’n vriendin altyd as sy nie meer taal het vir die lewe se om en om en om nie. Op ’n dag vat sy toe haar hele self uit die kol uit en loop saggies weg na waters waar rus is. Niks se sosiale media, e-pos, selfoon of die dinge wat so raas en blaas nie. Soms daag sy op met ’n moet-lees-boek of twee, soms breek sy drie, vier maande lank nie ’n tak nie.   

Elke nou en dan probeer ek dit ook, so ’n terugtrek die stilte in. Helaas. ’n Maand en ’n aand en die nuuskierigheid kom staan weer soos ’n mens voor my. Nou weet jy hoe vinnig sosiale media jou op die hoogte van sake kan bring, maar of jy veel wyser raak? Vra my.

Selfopgelegde afsondering..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X