LESERSBYDRAE | Ja, die regering maak foute, maar daar’s geen ...

GROOTSTE STRYD NÓG

LESERSBYDRAE | Ja, die regering maak foute, maar daar’s geen Covid-bloudruk nie

Nie al die reëls en regulasies maak sin nie. Die mense en die ekonomie kry swaar. Maar dis tyd dat ons ’n bietjie begrip (en dankbaarheid) toon vir die feitlik onmoontlike taak wat ons regering reeds verrig het, skryf DAWID VAN LILL.

EK dink ons kort ’n bietjie perspektief. Ons is almal saam in hierdie stryd teen die pandemie, of ons nou daarvan hou of nie. Soms kan ons eie omstandighede ons siening ’n bietjie vervaag.

Die feit is, ons het nie vir hierdie pandemie gevra nie. Maar ons regering het ook nie. So ook nie enige ander regering in die wêreld nie. Dit neem vier tot ses jaar om een Olimpiese Spele-byeenkoms te reël, maar nou moes lande oor die wêreld heen almal reëlings tref vir iets veel groter en meer omvattend as die Spele – dis meer op die skaal van ’n oorlog, maar binne slegs ’n paar maande.

Ja, daar is al foute gemaak. Ja, sommige reëls en regulasies is vreemd en verwarrend. Sommige maatreëls was te streng. Ek ontken nie hierdie dinge nie, en die regering kan gerus probeer om op te maak vir van die swak besluite wat tot dusver geneem is. Maar dit nou daar gelaat, hier is my eerlike mening:..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X