×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Dis vreeslik maklik om ’n professionele kader te wees

ANC-SKOOL

Dis vreeslik maklik om ’n professionele kader te wees

Nkosazana die mistikus predik haar waarheid saggies, maar met die selfvertroue wat kom van 'n allesomvattende absurditeit, skryf TOM EATON.

NKOSAZANA Dlamini-Zuma is vreeslik besig. Soos 'n profeet wie se taak dit is om 'n dringende openbaring bekend te maak is sy skynbaar orals besig om te praat, en praat, en praat, saggies, maar met die geweldige selfvertroue van een wat nie deur aardse kommer geraak word nie. Sy predik haar visie van ekstatiese, allesomvattende absurditeit.

Sy het byvoorbeeld die naweek die Gelykenis van die Bendelid Wat Eintlik Soort Van 'n Nasiebouer Was met ons gedeel. Die ekonomiese skade weens die staat se tabakverbod, het sy deur mistieke, Bisantynse hofstukke ontbloot, word deels verlig deur die ekonomiese bydrae van ontwettige sigarethandel. 

Dit is 'n opwindende idee die, veral vir misdadigers, en skep 'n hele nuwe soort argument vir die verdediging in die hof. (“U edele, deur die kitsbank op te blaas het my kliënt bloot sy patriotiese plig nagekom om glaswinkels, brandweermanne, die polisie en kitsbank-diensspanne se werk te verseker in hierdie moeilike tye.") ..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X