Mense wat dooie mense met hulle saamdra

NOTISIE UIT DIE KLUBHUIS

Mense wat dooie mense met hulle saamdra

ANNEMARIE VAN WYK is terug in die stad van haar jeug, op soek na haar ma se as.

VIR die eerste keer sedert 1973 sneeu dit in Pretoria. Dit is vandag die 7de Augustus 2012. Ek ry af in Kerkstraat. Dit is nou Stanza Bopapestraat, later word dit Helen Josephstraat en nog later WF Nkomostraat.

Ek was 13 jaar laas in Pretoria. Alles lyk vreemd, tog bekend. Dit is die stad van my jeug, maar ek is nie meer 'n kind nie.

Eers ry ek verby die statige ou huise van my kinderjare wat nou ambassades is. My grootwordhuis is die ambassade van Viëtnam. Verder, wes van Kerkplein, ry ek verby huisies wat in besighede omskep is: Barina Auto Repair, City Medical Wholesalers, Doves Funeral Services...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X