×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Selfs sonder Blanke Toesig gaan NkosaXanadu ’n spogstad wees!

LEKKER BY DIE A-N-SEE

Selfs sonder Blanke Toesig gaan NkosaXanadu ’n spogstad wees!

Danksy die epogmakende werk wat C. LOUISE KORTENHOVEN en haar kollegas gedoen het om die weg te berei vir die onvermydelike vestiging van die Kaapse Republiek van Joumasepoetamia, is lede van haar departement sedertdien ook betrek by die huidige regerende party se planne vir ’n nuwe stad aan die KwaZulu-Natalse Suidkus.

MY kollega dr. Coenie Lingus, ’n man wat nie altyd ’n wag voor sy mond het nie, verkondig al lank hoe teleurgesteld hy is dat die regerende party nie sedert Jacob Zuma se vertrek behoorlik buite die doos begin dink het nie.

En wie gaan toe verlede week heen en werp ’n knewel van ’n knopkierie tussen die uitgeteerde broeikuikens van die land se politieke voorspelbaarheid? Ja, einste die oudpresident se voormalige vrou en unsere neue volksmutter Nkosazana Dlamini-Zuma!

(Coenie sê Nkosazana staan in sommige kringe bekend as “die een wat weggekom het”, maar nugter weet wat hy daarmee bedoel.)..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X