×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
ANC kry nie eens op die oorlogsdraad gesit sonder om af te val ...

BONTPRATERY OOR OEKRAÏNE

ANC kry nie eens op die oorlogsdraad gesit sonder om af te val nie

Die regerende party het al jare gelede sy morele kompas verpand, en probeer nou vergeefs om handelsvennote soos die EU en Rusland ewe gelukkig te hou oor wat in Oos-Europa aan die gebeur is, skryf TOM EATON.

DAT die waarheid in die newels van oorlog verdwyn is een ding, maar hoe maak ’n mens seker jy verstaan wat in Rusland aangaan te midde van al die ontkenning, skynheiligheid en ideologiese bontpratery?

Hoe bly ’n mens byvoorbeeld selfs net effens ewewigtig in ’n wêreld waarin Condoleezza Rice, mede-argitek van die destydse Amerikaanse inval in Irak, nou ewe somber en betraand saamstem dat die inval van ’n soewereine nasie ’n misdaad is?

Dalk help Rice ons verstaan hoe Rusland die pot mis gesit het – vermoedelik moes die Russe ook ’n flessie wit poeier by die Verenigde Nasies gaan aanbied het as bewys dat Oekraïne wapens van massavernietiging wegsteek – maar tog voel die hele ding heeltemal van balans af...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X