×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Wie wil oor Jasper Wiese op Facebook baklei?

’N VOL VRIESKAS

Wie wil oor Jasper Wiese op Facebook baklei?

Waarom TINUS HORN effens teleurgesteld was toe Damian Willemse Saterdag die wenskop oorgekry het.

MY dogter sê dis maklik om iemand se ouderdom te skat: Hoe meer hulle op Facebook baklei, hoe ouer is hulle. Volgens dié formule is ek al drie jaar lank dood.

Ek gebruik ’n ander maatstaf. Na my mening, wat nog nooit besonder beskeie was nie, werk dit amper net so goed: Elke keer wanneer iemand terugverlang na ’n verlede wat nooit bestaan het nie, kan jy ’n begrafnisondernemer op gereedheidsgrondslag plaas. Of ten minste ’n ambulans. Diesulke persone is in hulle maai.

Ek het bietjie afgeskaal met die bakleiery vandat ek belangstelling in rugby verloor het. Ek reken op my vriend Louis de Villiers, wat meer van hierdie dinge (rugby en baklei) weet as ek, om die goeie stryd namens my te stry. Go, Louis!..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X