Buenos Aires: Om die geskiedenis raak te drink

DORS

Buenos Aires: Om die geskiedenis raak te drink

Ander mense reis om geskiedkundige besienswaardighede en natuurwonders te besoek. Hy verkies om ʼn land deur sy ou, tradisionele kroeë te leer ken, sê JACQUES PAUW. Want hoe lank kan jy nou eintlik na ʼn waterval kyk?

MY verhaal oor Argentinië gaan oor ’n kroeg. En nie sommer net enige kroeg nie.

Ek’s ’n kroegvlieg. Almal weet dit. En dis nie dat ek net van die drank op die rakke hou nie, maar in elke glas, elke bottel en in elke kroegvlieg skuil ’n kroniek van voorspoed en teenspoed, welvaart en armoede, liefde en haat.

Ek praat nie van drinkplekke in winkelsentrums waar gespierde Blou Bul-rinkhalse pers konkoksies in hul meisies se kele afgooi of sjiek bistro-bars in luukse buurte waar die dranklys wys hoeveel Platter-sterre sy wyne het nie...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos [email protected] of skakel 0860 52 52 00.

X