Dubbelspel: Christiaan Olwagen en Herschelle Benjamin

Fliekflooi

Dubbelspel: Christiaan Olwagen en Herschelle Benjamin

Binne die oplewing in die plaaslike filmbedryf wat hy ‘ ’n tipe African New Wave' noem, is CHRISTIAAN OLWAGEN voor in die koor. Hy is die maker van Johnny is nie dood nie (2016), Kanarie (2018) en Die Seemeeu, wat tans in teaters te sien is, en werk aan die afronding van Poppie Nongena. HERSCHELLE BENJAMIN, ’n meestersgraadstudent in drama en teaterstudies, het op 23 reeds ’n string teaterpryse agter sy naam, mees onlangs die Woordtrofee-toekenning vir Beste Opkomende Kunstenaar by vanjaar se US Woordfees vir sy toneelstuk In Slavenhuis 39. Hy knoop die gesprek aan.

Herschelle: Christiaan, baie dankie vir die geleentheid om met jou te kan gesels. Ek is verstom deur toeval en kans dat ek my in hierdie posisie bevind. Net nou die dag in Ryneveldstraat tydens die feesgety van die US Woordfees loop ek soos ’n sot amper in ’n boom vas soos ek jou onderhoud met Jan-Jan Joubert in die INK lees...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X