Kuns + natuur + plesier by die Norval-stigting

KWAAK

Kuns + natuur + plesier by die Norval-stigting

Die Norval-stigting in die Kaapse voorstad Tokai is die grootskaalse skepping van ’n kunsfilantroop – ’n moderne kunsmuseum met ’n beeldhoutuin vol verrassings, en ’n paddakoor. ANNELIZE VISSER vertel waarom dié museum haar so bekoor het.

DIE westelike luiperdskurwepadda is ’n gereelde besoeker aan die Norval-stigting, die moderne “kunspaviljoen” wat ’n jaar gelede langs Steenbergweg oopgemaak het. Dié kleurvolle paddabevolking is aan die krimp, onder meer as gevolg van talle padda-padsterftes wat voorkom wanneer die luiperdskurwepadda besige paaie oorsteek om te gaan vry.
Die paddavriendelike ontwerpers van die Norval-stigting het egter gesorg vir sementslote wat onderdeur Steenbergweg loop sodat die luiperdskurwepadda heelhuids by die vleiland agter die museumgebou kan uitkom...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X