SA ontwerper: Afrika, Miró en IKEA in dieselfde asem

PATRONE

SA ontwerper: Afrika, Miró en IKEA in dieselfde asem

Överalt is 'n Sweedse woord wat ‘oral’ beteken en is die naam van 'n nuwe IKEA-reeks wat deur 10 ontwerpers van oral uit Afrika geskep is. Een van hulle is Renée Rossouw, 'n Kapenaar met drie of dalk vier beroepe. ANNELIZE VISSER het met haar gesels.


IN Nando’s-winkels in Engeland staan kassies met patrone wat soos droplekkers lyk. In ’n kinderhospitaal in Koeweit loop die gange in veelkleurige kurwes sodat siek kinders nie vir 'n lang, vaal gang hoef te skrik nie. Oral waar daar IKEA-winkels is, kan jy vanaf vandeesweek bont kussings en kwilts koop wat deel is van die nuwe Överalt-reeks...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X