Teater: have Mercy, hier’s Kannemeyer!

VERHOOG

Teater: have Mercy, hier’s Kannemeyer!

Op 15 lees Mercy Kannemeyer die eerste keer Jeanne Goosen se ontroerende verhaal Ons is nie almal so nie. Op 24 debuteer haar skitterende verwerking daarvan tydens die US Woordfees 2019. MICHÈLE MEYER wil hê almal moet dit sien.


SY WAS maar ’n jong tiener toe sy ’n Goosen-bekeerling word. Dit was toe Ons is nie almal so nie in 2010 vir Mercy Kannemeyer se graad 9-jaargroep voorgeskryf is. In haar eerste jaar as letterkundestudent aan die Universiteit Stellenbosch (US) word die boek weer vir haar voorgeskryf...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X