Prins Albert se rieldansers vat die (as)koek

TRAP SUUTJIES

Prins Albert se rieldansers vat die (as)koek

MADELEINE BARNARD het na die hartjie van die Groot-Karoo gereis op soek na die storie agter die Prins Albert Vastrappers. Hier ontdek sy die trotse geskiedenis van die rieldans en gesels kopstukke met die ‘dinamiet' agter dié dorp se kampioen-stoftrappers.

DIS laatmiddag op Prins Albert. Die son lê laag op die horison en verander die gebreekte bottelstukke langs die pad in skitterblink diamante. Ek soek die oefenplek van die dorp se rieldansgroep op die soom van Noordeinde, Prins Albert se townshipgebied – hier praat die mense van Prins Albert as “Die Lap”...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X