Pa-wees is bloedsweet

VADERSDAG

Pa-wees is bloedsweet

FRED PHEIFFER wou toe hy self kinders het, sy pa sy liefde en sorgsaamheid nadoen. Maar toe moes hy een aand met sy volgepropte Golfie die gesinshuis verlaat. Hy skryf oor sy worsteling met vaderskap, en wat hy daaruit geleer het.
IN ons gesin vier ons nie eintlik meer Vadersdag nie. Dit was nie altyd só nie. Toe ek en my boet klein was, het Ma, wat geglo het mens doen ’n ding ordentlik, ons laat kaartjies maak, net soos in die kunsklas, want sy was op stuk van sake kunsjuffrou...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X