Die Labia: Beste retro-fliekervaring in die Kaap

FLIEK IN DIE TYD VAN DIE INTERNET

Die Labia: Beste retro-fliekervaring in die Kaap

Fliek het ’n duur storie geword. En die internet maak dit vir mense maklik en goedkoop om flieks by die huis te kyk. As jy egter lus is vir ’n lekker, bekostigbare retro-fliekervaring, is daar altyd die Labia-teater in Kaapstad. Hierdie grande dame het in Mei haar 70ste verjaardag gevier. MADELEINE BARNARD het gaan inloer.
DAAR is min dinge wat ’n lekker gevoel in mens kan wakker maak soos die reuk van springmielies en die opwinding van ’n groep mense wat wag om in ’n rolprentteater in te stap. Dit neem ’n mens terug na die dae toe “ons gaan fliek” ’n groot gebeurtenis was. Saam met pelle...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X