Afrikaans, rassiste en visse, en verbeelding wat lyf kry

WEIRD EN WONDERLIK

Afrikaans, rassiste en visse, en verbeelding wat lyf kry

Van die beste stories kom van skrywers wat nie hulself te ernstig opneem nie; wat met hulself kan spot en hulle in die snaakse, die vreemde en die buitengewone verlustig. Soos dié vyf anderste stories uit Vrye Weekblad se 2019-arsenaal.

Cool Cosplay-ma’s

Daar is rugby-ma's en ballet-ma's, redenaar-ma’s en Voortrekker-ma’s. En dan kry jy Cosplay-ma's, soos CLARI NIEMAND, wat moet aanvaar vreemder is beter as dit by hul kinders se buitemuurse bedrywighede kom. Hierdie is een van my gunstelingstories – en ja, ons is almal 'n bietjie jaloers oor hoe cool Clari en haar kinders is.

Visvang oor die kleurgrens heen..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X