Dalk is liefde soos ’n metafoor

EET JOU SJOKOLADE

Dalk is liefde soos ’n metafoor

Is liefde nie veronderstel om sentimenteel te wees nie, vra hy, met groot oë en 'n oop hart. Hierdie gaan nie uitwerk nie, sê ek. BEYERS DE VOS soek antwoorde oor wat de hel liefde is, behalwe moeilik, onvoorspelbaar, ingewikkeld en onverdraagsaam? Waar kom liefde vandaan?

IS jy lief vir my, wil hy weet.

Ek dink nie ek weet wat liefde is nie, sê ek.

Wil jy nie iets moois doen op Valentynsdag nie, dring hy aan...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X