×

Ons het nuus vir jou.

Registreer gratis op Vrye Weekblad en ontvang nuusbriewe per e-pos, lewer kommentaar en meer.
Registreer nou
Hier gaat ons: Week 1 in die bunker

CORONAVIRUS

Hier gaat ons: Week 1 in die bunker

'n Week gelede was die wêreld 'n heel ander plek, skryf ANNELIESE BURGESS. Die coronavirus was hier, maar ons koppe het toe nog nie opgevang met die skaal van die krisis nie. Nou voel sy hoe haar paranoia en angs elke dag toeneem – en dit is maar Dag 6 van haar (byna) self-isolasie aan die Wildekus.

EK het nog altyd geweet ek het die potensiaal vir heeltemal oordrewe paranoia, maar die corona-situasie het my diepgesetelde angskwessies, en my kapasiteit vir oordeelsdag-scenario’s, só aangevuur dat die meeste van my oorlewingsmeganismes soos galgehumor en asemhalingstegnieke wat ek oor 'n leeftyd moes aanleer, glad nie meer doeltreffend is nie.

(Drank help nog, maar te veel wyn is sleg vir die immuunstelsel, so ek weet ook nie meer daaroor nie.)

Verlede week, toe ek teruggekom het van die Woordfees, het die paranoia al begin knaag...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

Speech Bubbles

Om kommentaar te lewer op hierdie artikel, registreer (dis vinnig en gratis) of meld aan.

Lees eers ons Kommentaarbeleid voor jy kommentaar lewer.

Alle kommentaar moet ons kommentaarreëls volg.
X