Stories vir Moedersdag: Wat ma’s weet en ma’s vergeet

DANKIE, MA

Stories vir Moedersdag: Wat ma’s weet en ma’s vergeet

'n Wolprinses uit die Karoo, 'n engel wat weet waar lag en huil mekaar ontmoet, ’n veggees wat tot op 'n voëltjie krimp ... en 'n spekboompie vir Mammie wat op die ou end nie kon asem kry nie. LAUREEN ROSSOUW, FREDERIK DE JAGER, ADRI KOTZÉ en HEINDRICH WYNGAARD vertel van hul ma's.

‘As Frank Sinatra nou hier instap en my vra om te trou, los ek jou pa nét hier.’

“O, Laureen, ek wens ons was Engels,” sê sy my ma terwyl sy by my kamervenster uitkyk.

Ek hou daarvan as my ma só met my praat. Ek gaan staan langs haar en kyk hoe die rye karre indraai by die Murantpark, Riversdal se karavaanpark wat aan ons plaas grens. Dis die 16de Desember, baie warm en Geloftedag. Die hele dorp is op pad na die saamtrek...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.