Slingerplant van ’n roman deur die Charlize Theron van SA boeke

AFTERLAND

Slingerplant van ’n roman deur die Charlize Theron van SA boeke

Lauren Beukes se Afterland is 'n apokaliptiese nagmerrie met psigotiese vroue en neon-nonne , skryf DEBORAH STEINMAIR. Dis ’n eietydse koorsdroom, ’n naelbyt-karnavalrit wat jou sal laat vergeet van inperking en die alkoholverbod.

LAUREN Beukes is 'n trotse uitvoerproduk, 'n rockster en 'n internasionale sensasie – die Charlize Theron van Suid-Afrikaanse boeke. Dié Kapenaar is die bekroonde skrywer van blitsverkopers in verskeie lande soos Zoo City, The Shining Girls en Broken Monsters. En nou Afterland. Haar lof word besing deur letterlegendes soos Stephen King, Gillian Flynn en George R.R. Martin.

Beukes het as joernalis begin en in die rolprent- en TV-bedryf gewerk. Sy was regisseur van die dokumentêr Glitterboys & Ganglands wat by die San Diego Black-filmfees as Beste LGBTI-rolprent bekroon is. Sy was ook al – hoe cool is dit – strippeskrywer vir Marvel Comics!

Haar strippe sluit in: Survivors’ Club saam met Dale Halvorsen en Ryan Kelly, en saam met die kunstenaar Inaki Miranda, die New York Times-topverkoper Fairest: The Hidden Kingdom, 'n Japannese rillerblik op Raponsie...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X