LUISTER | Covid krap alles om, maar Wenda Nel mik vir ’n gróót ...

NUWE BEGIN

LUISTER | Covid krap alles om, maar Wenda Nel mik vir ’n gróót Spele

Die 400-meter-hekkiesatleet Wenda Nel en haar man het self ook siek geword van Covid-19, maar selfs dit het haar nie gekeer om in alle erns vir die uitgestelde Olimpiese Spele volgende jaar te begin voorberei nie. JODY HENDRICKS het met haar gesels.

SOOS die res van die wêreld se beste atlete moes Wenda Nel nou aan die Olimpiese Spele in Tokio deelgeneem het. Pleks daarvan kon sy onlangs vir die eerste keer in vyf maande op die atletiekbaan kom om te oefen. Boonop het sy en haar man, Jacques, self ook Covid-19 opgedoen.

Luister hoe Wenda vertel hoe Covid-19 en die inperking haar oefenprogram en beplanning vir die spele in Japan beïnvloed het, en hoe sy dit hanteer het.

Die pandemie het die Internasionale Olimpiese Komitee en die Japanse reëlingskomitee laat besluit op nuwe datums vir die Spele. Dit sal nou aanstaande jaar op 23 Julie begin en tot 8 Augustus duur. Hoewel dit dus in 2021 sal plaasvind, word dit steeds amptelik as die Olimpiese Somerspele van 2020 beskou. Dit is die eerste keer dat die moderne Olimpiese Spele uitgestel is, en dit sal ook die eerste Olimpiese Spele in 'n onewe jaar wees. ..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Welkom by Vrye Weekblad. Ons inhoud is nou in Afrikaans én Engels beskikbaar.

Al wat jy hoef te doen om gratis te begin lees, is om met jou e-pos te registreer en ’n wagwoord te skep.

Om dit te doen, kliek eenvoudig op “REGISTREER”.

Reeds geregistreer? Kliek op “MELD AAN” om voort te gaan.

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.