Pers strate en polisielint

O MOENIE HUIL NIE

Pers strate en polisielint

Sy het altyd geweet sy sal eendag deel wees van ’n rooftog of kaping, maar sy het nie gedink sy sou spesiaal opdress daarvoor nie, skryf MICHÈLE MEYER. Nou’s dit so, maar dis nie ’n rooftog dié nie …

DIE Pretoria-somer het haar bloupers mantel kom swaai oor die stad. Sy pronk soos ’n primadonna wat flertse fluisterpers laat lê waar sy saans met die vroegreën se voordans-wind foxtrot. Teerstrate se grint lê belyn met tapyte jakarandatuitjies: eerbetoon vir die koms van die seisoen waarin ons kan opstaan ná ’n vreemde winter van afsondering.

Veels geluk, liewe maatjie

Dit was net-net lente toe ons vriende die Kuschkes voorbrand maak vir ’n langverwagte kuier vir Hantie se Oktober-verjaardag. Hulle was deur die ganse inperking net so katvoet soos ons. Hierdie Sondagmiddagete-fees het in ons verbeelding ook die viering van groter vryheid – sommer ook ’n paartie op die lewe – geword. Later het ons slapies getel...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X