Boere-erotika: 50 skakerings van kakie

KNAP-SIT-KÊRELS

Boere-erotika: 50 skakerings van kakie

Kakie en two-tone is cool, maar dis die manne in Boerboel Wear se sjoebroekies wat die volk se susters laat swymel en hyg. En mens, vergeet van Fifty Shades of Grey. 'n Paar skakerings van olyf en kamoefleer is meer as voldoende. ERIKA GIBSON het ook gekyk en toe meer gaan uitvind oor die wenresep van dié eg Suid-Afrikaanse produk – en veral die boele wat dit vertoon.

DIE Facebook-blad het nie geweet wat hom tref nie. Was dit nie dat die kommentaar op die knap-sit-kêrels in Afrikaans was nie, het die sensors waarskynlik al 'n hele paar keer met die skêr ingeklim. Die kwinkslae was eers versigtig, maar nou word daar laat waai. Mooi soos dié gespierde manne het skielik 'n ander dimensie gegee aan boere, trekkers, gesaaides en velskoene.

“Skielik wil ek boer. My oë trek skeel, my asem roggel, my kniëe gee in, my hart klop soos karperde. Ek wil plant en saai,” sug een van die bewonderaars.

“My oë het nog nooit so lekker gekry nie!”..

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.