’n Ode aan my Dorah Sitole

ONS VIER JOU VANDAG EN ALTYD, MAMDORAH

’n Ode aan my Dorah Sitole

Sy was ’n deernisvolle swart vroueredakteur en ’n baanbreker, maar ook ’n sagte, moederlike figuur – iemand wat ’n onuitwisbare stempel van leierskap afgedruk het. NADIA GOETHAM bring hulde aan Dorah Sitole, wie se lewe op 3 Januarie deur Covid-19 geëis is.

Liefde, Nadia

Ns. Ek sal jou binnekort sien en ons sal ons eie viering hê – middagete is op my!

Met hierdie woorde het ek my huldeblyk aan MamDorah Sitole geëindig wat op die bekendstelling van haar jongste kookboek, Dorah Sitole: 40 Years of Iconic Food, op 12 Desember 2020 deur 'n voormalige kollega voorgelees is...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X