Brexit: Wat de hel?

Essay: die grootste politieke deurmekaarspul in menseheugenis

Brexit: Wat de hel?

Die toutrekkery in Europa is genoeg om enige Suid-Afrikaner beter oor ons eie politieke warboel te laat voel. DEON GOUWS vra: Wie kry die stout kinders ná die egskeiding?

’n MAAND of wat gelede vra iemand my uit oor mense in Londen se gevoel jeens al die verwikkelinge rondom die voortslepende Brexit-debat. My reaksie was dat die tipiese Suid-Afrikaner wat in die Britse hoofstad bly waarskynlik vandag verlang na die politieke stabiliteit, geloofwaardige leiers en sterk geldeenheid van hul land van oorsprong!
Die stelling was natuurlik tong in die kies bedoel, maar ek meen tog dat dit meer as ’n greintjie waarheid bevat. Die meeste kommentators sal bes moontlik saamstem dat die laaste klompie jare in Westminster min of meer die grootste politieke deurmekaarspul in menseheugenis was...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X