Brexit: Theresa May se ‘politieke antenna was stukkend’

'n Baie Britse klug

Brexit: Theresa May se ‘politieke antenna was stukkend’

Amper drie jaar nadat die Britse publiek gestem het om die Europese Unie te verlaat, is hulle nie een tree nader aan ’n oplossing nie. Brexit lyk nou moeiliker en minder haalbaar as ooit. Hoe het een van die wêreld se oudste demokrasieë en grootste ekonomieë in hierdie impasse beland? ANDY PRICE verduidelik aan die hand van vyf artikels wat die verhouding tussen Brittanje en die Europese Unie oopvlek.

DAT die huidige Britse premier, Theresa May, baie het om voor te antwoord is seker, maar Brexit is ’n veel groter verhaal as net dit. Dit is die produk van Britse eienaardighede gekruis met Europese politiek. Dit is ’n storie wat eintlik net op hiedie buitengewone argipel kan gebeur...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X