Beloftes en drome op die groot verkiesingstoer

STEMTYD

Beloftes en drome op die groot verkiesingstoer

CARIEN DU PLESSIS hoor nuwe voornemens en ou grappies saam met die politieke partye op hul verkiesingsveldtogte oor die land heen.

OP die astroturf van die sportgronde in die myndorp Khuma naby Klerksdorp, tot op 'n klipperige, oop stuk grond in Seshego, tot in 'n  groot wit tent in Motherwell, weerklink pres. Cyril Ramaphosa se pappiegrappie in byna al 11 amptelike tale: “Terwyl ons op 'n veldtog was in Queenstown, het 'n vrou my in haar RDP-huis ingenooi om te wys hoe gelukkig sy is met haar huis en alles daarin. Sy het my tot in die slaapkamer rondgewys, en na haar nuwe bed geneem...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Registreer gratis om voort te gaan. As jy reeds geregistreer het, meld aan hieronder.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X