Dis die Cyril-verkiesing. Of is dit die EFF-verkiesing?

ONTLEDING

Dis die Cyril-verkiesing. Of is dit die EFF-verkiesing?

Die persoon en simboliek van die president het lanklaas in Suid-Afrika se geskiedenis so sentraal in 'n algemene verkiesing gestaan, skryf MAX DU PREEZ. Maar die lewenskragtigheid van opposisiepartye en die moontlikheid van koalisieregerings in twee of drie provinsies gaan ook volgende week bepaal word. Gaan die EFF die grootste wenner wees?

MENINGSPEILINGS help ons dié keer nie baie nie. Een peiling voorspel dat die ANC met volgende week se verkiesing meer as 60% steun gaan kry, 'n ander sê weer dalk net 49%. Die DA se vermeende steun wissel weer tussen 15% en 23%...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Registreer gratis om voort te gaan. As jy reeds geregistreer het, meld aan hieronder.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X