Dis die Cyril-verkiesing. Of is dit die EFF-verkiesing?

ONTLEDING

Dis die Cyril-verkiesing. Of is dit die EFF-verkiesing?

Die persoon en simboliek van die president het lanklaas in Suid-Afrika se geskiedenis so sentraal in 'n algemene verkiesing gestaan, skryf MAX DU PREEZ. Maar die lewenskragtigheid van opposisiepartye en die moontlikheid van koalisieregerings in twee of drie provinsies gaan ook volgende week bepaal word. Gaan die EFF die grootste wenner wees?

MENINGSPEILINGS help ons dié keer nie baie nie. Een peiling voorspel dat die ANC met volgende week se verkiesing meer as 60% steun gaan kry, 'n ander sê weer dalk net 49%. Die DA se vermeende steun wissel weer tussen 15% en 23%...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X