Wegbly-kiesers laat stilstuipe oor ANC neerdaal

VAN MOEG NA MOEDELOOS

Wegbly-kiesers laat stilstuipe oor ANC neerdaal

Die IVP, VF+ en EFF het almal beter gevaar in hierdie verkiesing as in 2014, maar waarskynlik het nie een van hulle die kapasiteit om 'n regerende party te word nie, skryf PIET CROUCAMP. En die DA? Ideologies in 'n politieke doodloopstraat.

HET die nasionale en provinsiale verkiesings aan Cyril Ramaphosa die mandaat gegee om die moeras van die Zuma-dekade te dreineer? Wel, 57% is 'n baie goeie mandaat gegewe die huidige morele bankrotskap van die ANC.
Maar die kiesers het ook 'n baie sterk boodskap aan die ANC gestuur in die vorm van 'n wegblystem. ’n Wegblystem is soos stilstuipe; die spanning in die huis is ondraaglik, maar so ook die dawerende stilte...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X