Rabada: Op koers om die geskiedenisboeke te herskryf

KRIEKET

Rabada: Op koers om die geskiedenisboeke te herskryf

Suid-Afrika het in Kagiso Rabada 'n krieketspeler wie se briljantheid in dieselfde asem as legendes soos 'n Tiger Woods in gholf of 'n Lionel Messi en Cristiano Ronaldo in sokker genoem sal kan word, meen DEON GOUWS.

'n PAAR maande gelede tik ek my dogtertjie ligweg op die vingers omdat sy reeds meer as genoeg televisie gekyk het vir een dag. Haar reaksie was voorspelbaar vir 'n 11-jarige: “Maar Pappa, dis so onregverdig!”
Ek dog toe maar ek gebruik die oomblik as 'n opvoedkundige geleentheid. “Besef jy dat ons nie eens televisie gehad het in Suid-Afrika toe ek so oud soos jy was nie?” Ja-nee, ek self was min of meer dieselfde ouderdom as wat my kind nou is toe Heinrich Marnitz en Dorianne Berry se vriendelike glimlagte uiteindelik in 1976 die kleurvolle toetsprogram op ons skerms vervang het...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X