Die kolonisering van kannabis

KALM SOOS ’N DAGGAWALM

Die kolonisering van kannabis

Daggaboerdery moet die armes verryk, nie geleenthede vir vermoënde multinasionale maatskappye en beleggers skep nie, sê die mense van die Cannabis Development Council of South Africa. En Suid-Afrika kan by Lesotho leer, skryf JESSICA PITCHFORD.

DIE hoofkantoor van die Cannabis Development Council of South Africa (CDCSA) is weggesteek bokant ’n paneelklopper in Hoofrifweg, Johannesburg. ’n Banier wat die weg wys na ’n broeines van karig gemeubileerde kantore lees: “… the National Cannabis Industry Association … membership applications available on site: enquire now.”
Dis asof die CDCSA met die laaste walmpie van ’n hennepolielappie aangedryf word, deur ’n uiteenlopende groep mense wat duidelik al met ’n baie lang pad vol amptelike rompslomp langs kom...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X