Die skadu oor Helen Zille se sukses

TWITTER-TIRADES

Die skadu oor Helen Zille se sukses

Ná tien jaar as premier, drie as burgemeester van Kaapstad en agt as DA-leier is Helen Zille nog nie heeltemal reg om die politiek te groet nie. Sy maak wel reg om 'n reeks artikels oor haar mislukkings te skryf, het Zille aan CAROL PATON vertel. Maar daar is een probleem wat sy klaarblyklik nie raaksien nie.


HELEN Zille maak reg om ’n reeks artikels oor haar mislukkings te skryf, sê sy.
Ná tien jaar as premier van die Wes-Kaap het Zille die doeltreffendste administrasie in die land opgebou. In die kantoor van haar direkteur-generaal hang toekennings een hele muur vol: Haar administrasie het beter presteer as elke provinsie en nasionale departement volgens die maatstawwe van die departement van monitering en evaluasie in die presidensie, en met meer as 80% skoon ouditmenings in al die departemente het sy 'n regering in werking gestel wat politici én amptenare verantwoordbaar hou...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X