Bonnievale-plaasmoord: wat gaan hier aan?

PLAASMOORD

Bonnievale-plaasmoord: wat gaan hier aan?

Die 55-jarige Tool Wessels is op 13 Mei op sy plaas buite Bonnievale in die Wes-Kaap gemartel en vermoor. Sy vrou, Liezel (51), het die aanval oorleef. KARL KEMP was in die landdroshof in Bonnievale by een van die verdagtes se eerste verskyning.

BONNIEVALE se landdroshof is beknop. Omtrent 30 mense sit ingepak op drie lang houtbanke en kyk na die landdros se hoë stoel, wat nog leeg is. Die gehoor is bruin en wit, boere en plaaswerkers, 'n paar van hulle met DA-T-hemde aan...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X