Brian Molefe: die sake-genie wat staatskaper geword het

TE GROOT VIR SY EIE SKOENE?

Brian Molefe: die sake-genie wat staatskaper geword het

Die Talentvolle Mnr. Molefe: JACQUES PAUW verduidelik hoe een van die helderste sterre in die SA sakehemel deel van die Guptas se staatskaping-masjinerie geword het en heel moontlik op pad tjoekie toe is.

BRIAN Molefe was eens een van die helderste sterre in die Suid-Afrikaanse sakehemel, en sy pad na heel bo was met goud beslaan. Hy was ’n toonbeeld van swart uitnemendheid en daar is vroeg reeds van hom gepraat as ’n toekomstige minister van finansies.
Vandag, ’n skrale agt jaar nadat hy as die uitvoerende hoof van Transnet aangestel is, is Molefe sonder werk, oënskynlik in ’n finansiële knyptang en, sou die getuienis by die Zondo-kommissie oor staatskaping bevestig word, op pad tronk toe...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X