Hamba kahle, Stenie

RUS SAG, OU BROER

Hamba kahle, Stenie

Lank voordat hy een van Suid-Afrika se jongste regters geword het, was Anton Steenkamp 'n joernalis by Vrye Weekblad. Sy tragiese dood hierdie week in Zambië het ons harte gebreek. KARIEN NORVAL bring hulde, en PEARLIE JOUBERT, CHARLES LEONARD en ELSABÉ WESSELS onthou hom in woorde.

ANTON Steenkamp se tragiese sterfte op Maandag 20 Mei laat Suid-Afrikaners armer in ’n tydperk waarin ons mense soos hy bitter nodig het. Dis nie net ’n groot verlies vir sy familie, sy vriende en ons land nie: Regverdigheid, integriteit, onafhanklikheid, menslikheid, nederigheid, deurdagtheid en vriendelikheid het almal ’n dierbare vriend verloor. Stenie, soos hy aan sy menigte geliefde vriende bekend was, het vurig daaraan geglo om die regte ding te doen...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X