Hoe meer ons uitvind, hoe donkerder lyk Steinhoff se toekoms

GROOT GEKNOEI

Hoe meer ons uitvind, hoe donkerder lyk Steinhoff se toekoms

Die gevalle korporatiewe reus Steinhoff het uiteindelik sy jaarverslag vir 2017 uitgereik. Die skaamtelose bedrog wat daarin blootgelê word, vergelyk selfs met die Enron-skandaal, skryf WARREN THOMPSON.

NÁ maande en maande se vertragings is Steinhoff se 2017-jaarverslag en die gepaardgaande finansiële state die dag voor die verkiesing uiteindelik openbaar gemaak. Dit is die oorspronklike weergawe van dié state wat gelei het tot die ondergang van Markus Jooste, die groep se voormalige uitvoerende hoof.
In die jaarverslag van 327 bladsye word ʼn web ontbloot van twyfelagtige transaksies tussen verwante partye, enorme persoonlike verryking ten koste van aandeelhouers en – op R246 biljoen – een van die vermetelste gevalle van bedrog wat al aan die lig gekom het...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X