Ons moet die konflik op kampusse stop!

KRUITVAT

Ons moet die konflik op kampusse stop!

Die rassespanning tussen swart en wit is 'n kruitvat wat gaan ontplof, maan DEON VISSER, tensy ons anders begin dink oor mekaar en openbare figure en politieke leiers ophou om die situasie uit te buit.


EK het skoolgegaan op 'n klein Noord-Kaapse dorpie waar die Vaal -en die Oranjerivier bymekaarkom. Pouses was natuurlik die hoogtepunt, maar met dié verskil dat dit nie oor kosblikke, meisiekinders of sigarette gegaan het nie. Ons het sokker gespeel...

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Die meeste van ons artikels is slegs vir ons intekenaars, maar hierdie een is gratis solank jy registreer.

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X