Cyril en Ace: Wanneer breek die damwal?

KWALITEIT, KWANTITEIT, KWANTITATIWITEIT ...

Cyril en Ace: Wanneer breek die damwal?

Ace Magashule se openlike gekoggel van pres. Cyril Ramaphosa en sy kernspan het nou heeltemal onhoudbaar geword, selfs vir 'n gebroke party soos die ANC, want die ekonomie begin nou daaronder ly, skryf MAX DU PREEZ.


DIE faksies in die ANC voer in die openbaar oorlog met mekaar. Die ekonomie het die eerste kwartaal skerp gekrimp. Die populiste in die regerende party flikflooi met radikale ekonomiese konsepte soos kwantitatiewe verruiming en is vasbeslote om die status van die Reserwebank te ondermyn...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X