Só het fluitjieblaser die Guptas en ANN7 oopgeblaas

ANGS EN MOED

Só het fluitjieblaser die Guptas en ANN7 oopgeblaas

Die joernalis Rajesh Sundaram het vandeesweek voor die Zondo-kommissie getuig. Dit volg op die verskyning van sy boek, Indentured: Behind the Scenes at Gupta TV, verlede jaar. Hierin het hy die tyd beskryf wat hy vir Ajay en Atul Gupta gewerk het en hul 24-uur-nuuskanaal, ANN7, op die been gebring het. NADIA GOETHAM, Sundaram se uitgewer, vertel van die proses om die boek die lig te laat sien – ’n projek wat vier jaar geduur het.


DIE manuskrip, wat vroeg in 2014 ingedien is, is nou uiteindelik geredigeer, die uitleg is gedoen en die blaaie is geproeflees. Die vierde regslesing is gedoen en het ons soveelste regskenner se stempel van goedkeuring gekry. Ons kan amper drukkers toe gaan...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X