Optimisme alleen gaan SA se wa nie uit die drif kry

STAATSREDE

Optimisme alleen gaan SA se wa nie uit die drif kry

Pres. Cyril Ramaphosa het hopelik in die lewering van sy staatsrede besef: Suid-Afrikaners kan nie langer gepaai word met blote praatjies oor ekonomiese groei en werkskepping nie, skryf PIET CROUCAMP.
POLITIEKE ontleders is so dikwels verkeerd as wat politici onwaarhede smous. Ek skryf dus hierdie artikel in antisipasie van die foute wat die president Donderdagaand in sy staatsrede gaan maak. Met publikasie sal ons weet hoe goed my oordeel was...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X