LESERSBYDRAE | Is jy Angsbevange Annie, Politieke Petra of ...

WIE WEET WAT WAG

LESERSBYDRAE | Is jy Angsbevange Annie, Politieke Petra of iewers tussenin?

Anneliese Burgess se nuusbulletin vroeër dié week het ENGELA VAN DER HOVEN laat wonder waar sy self val wat ‘Covid-clans’ betref. Seker maar iewers tussen al die uiterstes ... Sy probeer ook maar net, soos soveel van ons, sin maak van hierdie deurmekaar tyd.

ONS het almal seker al goed deurgeloop onder die verskillende menings en houdings teenoor Covid-19 en die coronavirus. Maar arme Anneliese. Ek wil haar vra of sy ooit nog onthou waar sy bly ...

Ek dink daar is in Suid-Afrika soveel meer “Covid-clans” wat bespeur kan word omdat ons soveel uiteenlopende tipes mense het wat hier saamleef. Niks hier is eenvormig nie. Net so min as wat ’n mens die VSA (totale gekheid) en Japan se inwoners en hulle gedrag met mekaar kan vergelyk, kan ’n mens byvoorbeeld Suid-Afrika en Switserland s’n met mekaar vergelyk.

Mense hier het nog sulke uiteenlopende beskouings en kulturele verwysingsraamwerke – anders as die Japannese en Switsers (en Nederlanders) wat (met of sonder insig) goed gemanierd, gedissiplineerd, geregimenteerd en homogeen optree en saamwerk. ..

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X