Denel: ’n Bloedige slagveld van onbeholpenheid

LANG PAD NA ONDERGANG

Denel: ’n Bloedige slagveld van onbeholpenheid

Denel staar volgende week ’n minagtingsaansoek in die arbeidshof in die gesig omdat hy nie sy werknemers kan betaal nie. Selfs Danie du Toit, die uitvoerende hoof wat Denel van ondergang moes probeer red, het handdoek ingegooi en bedank. ERIKA GIBSON doen verslag.

TERWYL die regering skynbaar altyd nog biljoene vind om die soveelste reddingsboei na die Suid-Afrikaanse Lugdiens te gooi, lyk dit nie of enigiemand die R900 miljoen wíl vind wat nodig is om Denel van ondergang te red nie.

Denel SOC (state-owned company) is 'n konglomeraat wat in 1992 saamgevoeg is uit die vervaardigingsfiliale van die destydse Krygkor/Armscor en in militêre en lugvaarttegnologie spesialiseer.

Denel (https://www.vryeweekblad.com/nuus-en-politiek/2019-09-26-zuma-se-skaduwee-hang-oor-denel-se-mislukte-tsjad-transaksie/) se ondergang kom al 'n lang pad. Die maatskappy het ook al 'n draai by die Zondo-kommissie gemaak weens die Guptas se geplunder en staatskaping se ondergrawing van dié staatsonderneming...

Slegs Vrye Weekblad-intekenare kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe) of stuur 'n e-pos aan hulp@vryeweekblad.com.