Help! My slim vriend baklei in Trump se hoek …

KENNIS VAN GOED EN KWAAD

Help! My slim vriend baklei in Trump se hoek …

Ons almal het so 'n vriend of familielid of kollega – 'n skynbaar intelligente, ingeligte mens wat vas glo Donald Trump is die beste ding wat nog ooit met Amerika gebeur het. Of dalk dink jy self so. WILLEM KEMPEN probeer uitpluis hoekom so baie mense die Amerikaanse president as 'n held sien.

ELKE Trump fan is ’n poesiegrypende, permanent half beskonke, vroue-hatende grootbek-rassis met ’n Ku Klux Klan-uniform iewers agter in sy kas. En elke Biden fan is ’n kindermolesterende, satan-aanbiddende kommunis wat nie kan wag dat die polisie afgeskaf word nie sodat Amerika hééltemal afgebreek kan word, sodat die massas nooit weer hoef te werk nie en sodat ’n enkele wêreldregering sy kloue oplaas in ons almal kan inslaan.

As jy ’n Amerikaanse kieser is wat in een van dié twee teenpole glo, dan is dit seker maklik om te besluit waar jy jou kruisie op 3 November gaan trek. In hierdie bipolêre wêreld is dit skynbaar te veel gevra dat iemand Black Lives Matter kan ondersteun én wil sien dat betogers in die bek geruk word wanneer hulle eiendom vernietig en menselewens bedreig.

Of om te glo dat ’n land die reg het om die invloei van immigrante deur sy grense te beheer én om gewalg te wees wanneer die staat in ’n moderne demokrasie die kinders van ongedokumenteerde immigrante van hul ouers skei...

Slegs Vrye Weekblad-intekenaars kan hierdie artikel lees.

Teken nou in vir volle toegang tot alle Vrye Weekblad-inhoud. Daar is ’n spesiale tarief vir pensioenarisse.

Reeds ’n intekenaar? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Het jy ’n intekenbewys? Gebruik dit nou.

Vrae of probleme?
E-pos hulp@vryeweekblad.com of skakel 0860 52 52 00.

X