Trump en Biden: ’n spektakel met swaaiende appels en kaphoue

PRESIDENSIËLE DEBAT IN VSA

Trump en Biden: ’n spektakel met swaaiende appels en kaphoue

Die eerste presidensiële debat in Amerika was die laagste van laagtepunte, skryf ARRIE ROSSOUW – met Trump soos ’n wafferse Rocky Marciano in die bokskryt en verwyte, beskuldigings en onwaarhede wat oor en weer geslinger is.

DINSDAGAAND se eerste Amerikaanse presidensiële debat was so ’n “shit show” dat die Kommissie oor Presidensiële Debatte besluit het om dringend die formaat van dié tradisionele verkiesingsdebatte aan te pas om ’n tweede en derde “treinramp” af te weer.

Die eerste debat tussen pres. Donald Trump en sy uitdager, oud-visepresident Joe Biden, het soos verwag is die vonke laat spat, maar niemand het hulle voorberei op die intensiteit waarmee Bokser Trump in die eerste ronde sou lostrek om sy teenstander te probeer uitknikker nie.

Terwyl pres. Trump links en regs verwyte, beskuldigings en onwaarhede na Biden en die debatsmoderator geslinger het, het Biden manmoedig uit sy hoek gekom, ’n paar kaphoue uitgedeel, teruggeval, asem geskep en maar weer probeer om die swaaiende appels van Trump af te weer. Wat ’n spektakel!..

Registreer gratis om hierdie artikel te lees.

Hallo! Vrye Weekblad het op 1 Oktober 2022 geskuif van Arena Holdings na die Nuwe Vrye Weekblad Mediagroep. Dit beteken dat ons jou asseblief moet vra om weer ’n lesersprofiel te skep.

Dít sal jou vir Oktober, wat C. Louis Leipoldt nie verniet “die mooiste, mooiste maand” genoem het nie, toegang gee tot alle artikels wat in dié maand gepubliseer is.

Ons hoop dit gee Arena genoeg tyd om alle uitstaande subskripsiegelde aan huidige intekenare uit te betaal.

Van 1 Januarie 2023 sal jy 'n subskripsie uitneem. Maar vir nou is alles mahala! Geniet dit. En dankie dat jy weer met ons is!

Reeds geregistreer? Kliek “Meld aan” om voort te gaan

Vir nuwe VWB 3.0-navrae: WhatsApp 071 170 8927 (net vir teksboodskappe). Vir ou Arena-subskripsie-navrae: Skakel 0860 52 52 00 of e-pos hulp@vryeweekblad.com.